Publicat la: 27.11.2020. 20:31 / 1.088 views

AUTOBUZELE CIRCULĂ NORMAL PE 30 NOIEMBRIE ȘI 1 DECEMBRIE. DECIZIA, ÎN INTERESUL BUZOIENILOR

Veste bună pentru buzoienii care circulă cu autobuzul. În zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie programul de circulație al mijloacelor de transport în comun nu va fi schimbat și se va desfășura conform programului de luni-vineri.

autobuz trans busChiar dacă majoritatea bugetarilor sunt liberi în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, societatea de transport local a decis ca programul de circulație al mijloacelor de transport în comun să nu fie schimbat și să se desfășoare conform programului de Luni-Vineri.

Decizia a fost luată pentru a veni în sprijinul buzoienilor care obișnuiesc să circule cu autobuzul, dar și a celor care trebuie să ajungă la serviciu.

Programul de transport în comun, incluziv al zonelor, se regăsește pe site-ul societății de transport în comun și la ghișeele de vânzare a biletelor.

În anii din urmă, de sărbători, programul de transport local se schimba, însă în acest an s-a luat această decizie, astfel încât buzoienii să poată circula fără restricție și cu respectarea normelor de distanțare fizica. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!