Publicat la: 25.08.2017. 18:21 / 1.493 views

AUTOBUZE OLANDEZE PE STRĂZILE BUZĂULUI. ÎN SEPTEMBRIE VOR INTRA ÎN TRAFIC

Paisprezece dintre autobuzele pentru transport urban importate din Olanda au ajuns deja în baza Trans Bus. Unul a fost oprit de austrieci şi retrimis la Amsterdam. Va fi înlocuit cu un altul şi, din luna septembrie, cele 15 autobuze second-hand ar putea fi văzute pe străzile Buzăului.

autobuz olanda 1Unul dintre cele 15 autobuze second-hand importate din Olanda a fost oprit pe traseu şi nu a mai ajuns la Buzău.

Celelalte 14 autobuze au ajuns deja în baza Trans Bus, unde au fost verificate.

Chiar dacă sunt la mâna a doua, autobuzele au fost bine întreţinute şi conservate iar tapiseria arată ca nouă.

Este drept că unele dintre ele au peste un milion de kilometri parcurşi pe asfaltul din Amsterdam, dar sunt funcţionale.

Rămâne de văzut cât timp vor rezista pe străzile Buzăului, unde asfaltul nu este ca în capitala olandeză.

Autobuzele au fost cumparate cu un preţ mediu de 18.000 euro bucata.

Împreună cu cele existente, parcul auto de la Trans Bus va ajunge la un număr total de 47 de autovehicule pentru transportul urban de persoane(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!