Publicat la: 04.04.2019. 18:24 / 665 views

AU SOSIT BILETELE DE TRATAMENT. EXPLOZIE DE CERERI LA CASA DE PENSII

Au sosit biletele de tratament alocate pentru pensionari în unităţile hoteliere administrate de Casa Naţională de Pensii. Aproape 2.300 de locuri sunt disponibile pentru acest an. În ultima perioadă, la Casa Judeţeană de Pensii Buzău, se constată un val de cereri pentru biletele de tratament. 

bilete tratamentPensionarii interesaţi să meargă într-un sejur la o staţiune balneară pot consulta lista de locuri disponibile pentru acest an. Pentru Buzău au fost alocate aproape 2.300 de bilete de tratament, rezervate în unităţile de cazare administrate de stat.

Cereri din partea buzoienilor au fost acceptate încă de la începutul anului iar în ultima perioadă numărul solicitărilor a crescut considerabil. Peste 4.000 de cereri au fost depuse până acum.

Cele  mai importante criterii de departajare la aprobarea biletelor de tratament iau în calcul dacă solicitantul a mai beneficiat de un bilet de tratament în ultimii doi ani, categoria de pensie precum şi valoarea totală brută a drepturilor băneşti. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!