Publicat la: 23.04.2018. 18:15 / 572 views

AU ŞIFONAT TRICOLORUL. GLORIA – GĂLBINAŞI: 5-0

Gloria a obţinut, în weekend, al optsprezecelea succes din actuala stagiune şi se îndreaptă cu paşi mari către barajul contra reprezentantei judeţului Tulcea. Buzoienii s-au impus clar, cu cinci la zero, în faţa Tricolorului Gălbinaşi.

fotbal gloriaGloria a reuşit să modifice tabela de cinci ori, în prima repriză, după care a luat piciorul de pe acceleraţie, în faţa unei echipe oaspete destul de blazate.

Buzoienii au aflat şi datele disputării barajului, cu reprezentanta judeţului Tulcea.  Prima manşă va fi în deplasare, pe 23 iunie, în timp ce returul se va juca pe 30 iunie. Din păcate, meciul de promovare nu se va disputa pe Gloria, din cauza lucrărilor de renovare care ar trebui să fie demarate în această săptămână. Cel mai probabil, partida retur se va juca pe Municipalul din Rm.Sărat. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!