AU MAI DRES BUSUIOCUL. GLORIA CÂȘTIGĂ DETAȘAT CU CSU CLUJ

AU MAI DRES BUSUIOCUL. GLORIA CÂȘTIGĂ DETAȘAT CU CSU CLUJ

Gloria a reușit azi prima victorie, în turneul de la Bistrița. După cele două eșecuri cu CSM București și Măgura Cisnădie, buzoiencele s-au impus clar, 32 la 24, în detrimentul celor de la CSU Cluj. Grație succesului, roș-albastrele se mențin pe locul patru în Liga Florilor, poziție ce asigură prezența în cupa EHF.

handbaliste handbaliste 2
Gură de oxigen, pentru elevele lui Ovidiu Mihăilă. După două eșecuri consecutive, Gloria reușește să câștige primul meci, în turneul de la Bistrița. Azi, buzoiencele s-au impus detașat, 32 la 24, în detrimentul studentelor de la CSU Cluj.
Partida a fost echilibrată în prima repriză, cu buzoiencele resimțindu-se, parcă, după cele două partide grele, de la începutul săptămânii. Treptat, Gloria s-a desprins la 3 goluri, diferență înregistrată și la pauză 15 la 12.
În actul secund, ardelencele au fost depășite la toate capitolele. Gloria a arătat, măcar pentru câteva minute, ca o echipă europeană, ce-i drept, în compania unei trupe care se zbate în subsolul clasamentului. Fără să forțeze, buzoiencele au încheiat en-fanfare meciul, reușind să pună între ele și adversare o diferență de 8 goluri, 34 la 22.
Sâmbătă, Gloria va disputa ultimul meci al turneului, o partidă de șase puncte, în compania celor de la cSM Craiova. Fostele câștigătoare ale cupei EHF traversează un sezon slab, și din cauza numeroaselor accidentări din lot. Momentan, oltencele ocupă un neverosimil loc unsprezece în Liga Florilor și nu mai au nicio șansă la cupele europene. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și