Publicat la: 22.07.2020. 17:59 / 325 views

AU EXPLOATAT SEXUAL 18 TINERE. ȘI-AU CUMPĂRAT LOCUINȚE ȘI MAȘINI DE LUX

Percheziții de amploare, astăzi, la Buzău și în Prahova, pentru destructurarea unui grup infracțional care a exploatat sexual mai multe tinere, în țări europene. Potrivit anchetatorilor, 18 fete au practicat prostituția în folosul grupării formate din 12 membri, cu vârste cuprinse între 25 și 60 de ani. Cu banii câștigați de pe urma tinerelor, proxeneții au cumpărat locuințe și mașini de lux, spun investigatorii.

foto perchezitii 2 foto perchezitii 1

În urma celor 13 percheziții domiciliare, polițiștii și procurorii de la Crimă Organizată au confiscat aproape 12.000 de lei și peste 7.600 de euro, precum și mai multe înscrisuri și medii de stocare.

Potrivit anchetatorilor, cei 12 membri ai grupării au racolat 18 tinere care au practicat prostituția în Spania, Germania, Elveția și în Marea Britanie. De pe urma fetelor, rețeaua de proxeneți ar fi câștigat 300.000 de euro, bani pe care i-au folosit pentru achiziția de locuințe și mașini de lux.

Mai mulți suspecți au fost audiați de procurori.

În acest dosar de proxenetism și spălare de bani, investigatorii au cooperat cu autorităţile poliţieneşti din Spania, Germania și Marea Britanie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!