Publicat la: 10.12.2018. 19:10 / 785 views

AU CUCERIT JAPONIA! PERFORMANŢE BUZOIENE LA CAMPIONATUL MONDIAL DE KARATE

Performanţă uriaşă la karate pentru mai mulţi sportivi buzoieni. La vârsta de 10 ani, au adus titlurile de campion şi vicecampion mondial. Ei au participat zilele trecute la „Internațional Friendship Karate Championships”, competiţie organizată la Osaka, în Japonia.  

karate japonia 1Tricolorul a strălucit la competiţia mondială de karate din Japonia, eveniment la care au participat peste 800 de sportivi din 22 de ţării. Drapelul a fost văzut pe podium, iar imnul României a răsunat în sală, graţie unei echipe de 5 copii ambiţioşi şi inimoşi, pregătiţi de antrenorul Sorin Popescu de la After School Karate. Performanţele au fost aduse la categoria de vârstă 10 ani.

La proba Kumite, cu grupe de 8 sportivi, au fost 3 meciuri disputate, la un nivel ridicat de pregătire al tuturor participanților. În prima linie s-a disputat o finala românească, Daria Pătrinoiu cucerind marele tilu, iar Teodora Bucur a urcat pe podium ca vicecampioană. Locul 3 la băieți a fost obţinut de Bogdan Ene.

La Kata mixt, copiii buzoieni au concurat cu un numar de 31 de sportivi în categorie și au reușit primele 2 locuri, prin Alexia Pătrinoiu, locul 1 şi Teodora Bucur, titlul de vicecampioană. Din lotul buzoian a mai făcut parte Liviu Gavrilă.

Experienţa pentru micii sportivi buzoieni în Ţara Soarelui Răsare reprezintă cea mai mare performanţă a lor de până acum. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!