Publicat la: 28.05.2019. 17:42 / 667 views

ASFALTARI PE DN2E85. TRAFICUL AUTO SE DESFĂŞOARĂ PE CÂTE O BANDĂ ALTERNATIV

Se asfaltează tronsonul din Drumul Naţional 2 E85, dintre giratoriul de la Hanul lui Ţintă până la pasarela de la intrarea în oraş. Circulaţia auto se desfăşoară mai greu, pe o singură bandă de pe sensul de mers în zona de lucru. Asfaltarea va continua până în localitatea Spătaru.

asfaltare e 85 2  asfaltare e 85 1

Asfaltarea tronsonului dintre pasarela de la capătul bulevardului Calea Eroilor şi sensul giratoriu de la Hanul lui Ţintă a început încă de ieri. Lucrările au început pe sensul de mers către Ploieşti iar traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, pe o singură bandă.

În zilele următoare, lucrările vor fi continuate şi pe sensul de mers către municipiul Buzău. După ce tronsonul dintre Hanul lui Ţintă şi oraş va fi asfaltat în întregime, lucrările vor continua de la giratoriu până la intrarea în comuna Spătaru.

Conducătorii auto care vor circula în perioada următoare pe DN2 Euro 85, trebuie să se aştepte la întârzieri în deplasare, în zonele de lucru.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!