ARME DE VÂNĂTOARE CONFISCATE DE POLIȚIȘTI. PERCHEZIȚIE LA O GRUPARE DE BRACONIERI DIN NEHOIU

ARME DE VÂNĂTOARE CONFISCATE DE POLIȚIȘTI. PERCHEZIȚIE LA O GRUPARE DE BRACONIERI DIN NEHOIU

Arme şi muniţie cât pentru un război de gherilă, confiscate de poliţişti, de la o grupare de braconieri din Nehoiu. Oamenii legii au confiscat peste 100 de cutii de cartuşe, arme de vânătoare şi zeci de kilograme de carne de vânat.

perchezitie 2 perchezitie 1

Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au efectuat opt percheziţii domiciliare la locuinţele a trei bărbați din Nehoiu, cu vârste cuprinse între 39 și 67 de ani, bănuiți de deţinerea ilegală a unor arme și braconaj.

Poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 3 arme de vânătoare lungi, dintre care două carabine și un drilling cu dispozitive optice lunete, aproximativ 100 de cartușe de calibre diferite, 78 capse, cutii cu pulbere și alice, toate deţinute ilegal, 2 arme de vânătoare şi 66 cartuşe deţinute legal, dar şi 20 de articole pirotehnice.

Totodată, a fost identificată și ridicată cantitatea de aproximativ 36 kg carne vânat (mistreţ şi cerb).

Din cercetări a reieșit că cei trei bănuiți foloseau elementele de armament și muniție deținute ilegal la activități de braconaj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și