Publicat la: 08.06.2015. 18:46 / 4.877 views

AR TREBUI SĂ-ŞI DEA DEMISIA PRIMUL MINISTRU VICTOR PONTA?

voce 8 iunieAr trebui sau nu ca Victor Ponta să demisioneze din funcţia de prim-ministru? Părerea buzoienilor intervievaţi astăzi o aflati la Vocea Buzoianului. 

 

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
 1. Catalin spune:

  Nu trebuie sa inlocuim o banda politica cu o alta. (Aproape) TOTI politicienii sunt facuti din acelasi material, caruia moldovenii i se adreseaza respectuos cu „dansul” – „Pu, ce pute, ai calcat in „dansul”…”

  Politrucii aduna averi uriase in timp record, desigur prin munca cinstita, nu ca ar parazita/fura la greu banul public.

  Daca ar fi dupa mine, toata sleatca asta care se numeste, cica, clasa politica, din ’89 incoace ar trebui sa mai construiasca un canal, muncind din greu.
  Aia de dinainte de ’89 au lasat ceva in urma, japitele aste post-, mai nimic.

  Uitati-va in ce hal a ajuns Buzaul dupa 20 de ani de boscodism!

 2. mihai spune:

  Nu trebuie sa-si dea demisia premierul ,dosarul este unul poitic ,pleaca tu sa venim noi .Noi care ?cei care au distrus Romania ?prin furturi ,retrocedari ilegale ,reduceri de salarii ,pensii ,persoane cu handicap.Acest guvern a reusit sa aduca la o oarecare normalitate abuzurile celor care doresc acum guvernarea.De ce sa distrugem ceva care totusi functioneaza?nu vad logica.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!