Publicat la: 05.05.2020. 18:46 / 475 views

APROAPE 7000 DE BUZOIENI, ÎN ŞOMAJ TEHNIC. PESTE 800 DE ANGAJATORI AU DEPUS DOSARE

zona industriala 1 bursa 2

Peste 800 de angajatori au depus dosare pentru şomaj tehnic, la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzău. Numai pentru luna Martie, au fost înregistrate 4835 de cazuri de şomaj, în contextul în care Starea de Urgenţă abia fusese instituită. Statul român a  făcut plăţi de peste 3 milioane lei.

Pentru luna aprilie, din nefericire, au fost înregistrate primele dosare depuse şi de marii angajatori din judeţ. Cinci societăţi comerciale mari au depus, în premieră, dosare de şomaj tehnic.Reprezentanţii AJOFM estimează că pentru luna Aprilie vor fi înregistraţi aproape 7000 de buzoieni în şomaj tehnic.

Din fericire, spun reprezentanţii AJOFM, există fonduri pentru a fi plătite toare remuneraţiile reglementate de stat iar banii buzoienilor vor fi viraţi la termen. (Andrei Solomon)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. nelu spune:

    verificatii ca multi iau somaj tehic si lucreaza tacit la angajator

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!