APROAPE 400 DE SACI, PLINI CU GUNOAIE. ACȚIUNE DE ECOLOGIZARE, ÎN PARCUL CRÂNG

APROAPE 400 DE SACI, PLINI CU GUNOAIE. ACȚIUNE DE ECOLOGIZARE, ÎN PARCUL CRÂNG

Aproape 400 de saci plini cu gunoaie au fost strânși, sâmbătă, în Parcul Crâng, în cadrul unei acțiuni de ecologizare la care au participat aproape 200 de elevi. Societatea Exploratorilor și Asociația Simbio, cu sprijinul firmei de salubrizare a municipiului au adunat deșeurile aruncate în natură de buzoienii certați cu bunul simț.

curatenie crang 1 curatenie crang 5

Acțiune amplă de curățenie, în cel mai mare parc din municipiul Buzău. Aproape 200 de elevi, mulți dintre ei de la Școala nr. 7, voluntari de la Societatea Exploratorilor și de la Asociația ”Simbio” și-au dat întâlnire, sâmbătă dimineață, în Parcul Crâng. Înarmați cu saci și răbdare, tinerii au luat la pas zona împădurită, pentru a aduna deșeurile aruncate de buzoieni.

La finalul zilei, bilanțul a fost îmbucurător ca rezultat al acțiunii, dar îngrijorător, dacă ne gândim că sutele de saci plini reprezintă rezultatul nepăsării multora dintre buzoieni față de mediul înconjurător.

Chiar săptămâna trecută, CAMPUS TV reamintea și le reatrăgea atenția autorităților, cu privire la problema gunoielor care tronează în pădurea Crângului, în zona gardurilor prevăzute cu plasă de protecție împotriva celor care sunt tentați să arunce deșeuri la rădăcina copacilor.

Orice astfel de acțiune de ecologizare este binevenită și demnă de laudă, încurajatoare pentru a da tonul unor inițiative similare, dar și pentru a le da o palmă autorităților, care nu au fost în stare, până acum, să stăvilească acest fenomen. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

ACCIDENT GRAV PE CALEA EROILOR

21.01.22 19:45 Ultima modificare 21.01.22 19:56

Carosabil umed, viteză neadaptată și o depășire periculoasă. Acestea au fost elementele care au dus la un grav accident seara trecută, pe Calea Eroilor. O…