Publicat la: 14.03.2019. 19:28 / 954 views

APA ŞI CANALIZAREA SE VOR SCUMPI. TARIFE IMPUSE PRINTR-UN NOU PROIECT EUROPEAN

Nu numai că nu se va ieftini, ci preţul serviciului de apă şi canalizare pentru buzoieni se va scumpi. Este vestea dată chiar de managerul Companiei de Apă, într-o emisiune la Campus TV. Simona Săvulescu susţine că majorările vor fi aplicate prin impunerea unui plan tarifar, odată cu implementarea unui nou proiect cu fonduri europene.

compania apa siteCompania de Apă este pe cale de a primi o finanţare de 250 de milioane de euro, pentru un nou proiect de extindere şi modernizare a reţelei. Tocmai acest lucru va aduce în facturile buzoienilor tarife mai mari pentru serviciile prestate de operatorul regional.

Vestea proastă a fost dată de Simona Săvulescu, directorul Companiei de Apă, într-o emisiune la Campus TV. Scumpirile se vor face treptat. 

Cât despre o reducere a preţurilor la acest moment, înainte de derularea noului proiect european, nu poate fi vorba. Directorul Companiei de Apă a ajuns la aceeaşi explicaţie pe care o avea vechea conducere: dacă scad tarifele, operatorul regional ar trebui să returneze banii primiţi pentru un proiect european anterior.

În schimb, managerul Companiei poate negocia un plan tarifar cu procente de scumpiri cât mai mici, în contextul derulării viitorului proiect european.  

În toate atacurile la adresa vechii conduceri de la Compania de Apă, primarul Constantin Toma a invocat preţurile mari practicate de operatorul regional, precizând că un management nou ar putea aplica o politică de reducere a tarifelor la serviciile de apă şi canalizare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!