Publicat la: 11.04.2018. 18:07 / 715 views

APA MURDARĂ DE PAȘTI, SCĂZUTĂ DIN FACTURI. CEL PUȚIN AȘA ANUNȚĂ COMPANIA DE APĂ

Buzoienii care de Paști au reclamat la Companie apa murdară de la robinete vor beneficia de scăderi la facturile de consum. Cel puțin așa anunță operatorul regional, într-un răspuns transmis redacției noastre, cu privire la probelemele semnalate în mai multe cartiere. Locuitorii din Micro XIV, 23 August și Obor s-au trezit cu apă ruginie la robinete, cu câteva ore înainte de Noaptea Învierii.

compania-de-apaapa murdara

A curs apă murdară la robinete, în ajun de Paști, dar au curs și reclamațiile la Compania de Apă.

“În perioada Sărbătorilor Pascale, 25 de reclamații au fost înregistrate la Dispeceratul Companiei de Apă Buzău cu privire la calitatea apei potabile. Cele mai multe dintre acestea vizau o tentă ușor gălbuie a apei de la robinet. Sesizările au avut un caracter punctual. Cele 25 de sesizări au fost direcționate către Dispecerat din anumite zone ale cartierelor Micro XIV, 23 August și Obor.”, precizează reprezentanții Companiei, într-un răspuns transmis redacției noastre.

În privința cauzelor, operatorul regional invocă un vârf de consum, care ar fi condus la dereglarea sistemului în câteva zone ale orașului. Locatarii care au reclamat calitatea apei vor avea săderi la facturi.

“Analiza situației alimentării cu apă în perioada menționată scoate în relief înscrierea în același trend inițiat în urmă cu 3 ani, odată cu montarea stațiilor de filtrare la punctele termice din municipiu. Prin urmare, considerăm că și cu această ocazie, sistemul de alimentare cu apă a funcționat în condiții bune, în contextul în care s-a înregistrat din nou un vârf de consum (peste 1450 m3/oră, dublu față de medie). Menționăm că, pentru cazurile izolate în care au fost înregistrate reclamații, se vor calcula reglări la facturi, în condițiile legii.”, a mai anunțat Compania de Apă.

 (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!