Anunț pentru buzoieni. Direcția Economică funcționează doar în sediul nou

Anunț pentru buzoieni. Direcția Economică funcționează doar în sediul nou

Buzoienii au acum o nouă Direcție pentru a-și rezolva problemele legate de taxele și impozitele pe care trebuie să le achite către Municipalitate. Noul sediu al Direcției Economice din Piața Teatrului, situat lângă clădirea renovată a fostului Bazar, lucrează din plin cu publicul. De la începutul anului viitor, în vechiul sediu din Palatul Comunal se vor muta alte Direcții ale Primăriei.

Direcția Economică a Municipiului Buzău s-a mutat deja în „casa nouă” din Piața Teatrului și lucrează cu publicul de câteva zile.

Încă se mai fac mici schimbări la etaj, acolo unde sunt birourile funcționarilor, până când toate lucrurile își vor găsi locul potrivit.

Cei de la Direcția Economică și-au propus ca de la 1 ianuarie 2024 lucrul să se desfășoare la nivel înalt, fără sincope, în condiții decente și normale.

În Primărie se lucrează la o nouă organigramă, care va stabili și numărul de salariați necesari în Direcție.

Mai nou, există și posibilitatea de a se face noi angajări, oferindu-le o șansă și celor abia ieșiți din facultate, care nu au vechime în muncă.

Piața Teatrului este un loc aglomerat de pe harta municipiului și celor care vin la Direcție să-și rezolve problemele le este destul de greu să găsească un loc de parcare.

Primăria are în proiect reabilitarea și reconfigurarea zonei din jurul Sediului numărul 2, iar între noua locație și Palatul Comunal se va circula pe Cuza Vodă doar pietonal, sau cu bicicletele, fie ele clasice sau electrice.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și