Publicat la: 17.09.2020. 18:37 / 233 views

ANGAJAMENTUL SEMNAT DE ȘOFERI. SĂPTĂMÂNĂ PLINĂ DE ACȚIUNI PREVENTIVE

Polițiștii de la Rutier au organizat astăzi mai multe acțiuni preventive în întreg județul. Activitățile din trafic fac parte dintr-un proiect derulat la nivelul întregii Uniuni Europene. Șoferii trași pe dreapta au asemnat un angajament în fața polițiștilor.

rutier 2Acțiunile de azi au făcut parte din proiectul European ROADPOL Safety Days, destinat conștientizării de către participanții la trafic a riscurilor la care se expun, dacă nu respectă normele rutiere. 

Conducătorii auto opriți astăzi de polițiști au semnat un angajament care conține reguli esențiale de conduită la volan.

Acțiunile din cadrul Săptămânii Europene a Mobilității vor continua până pe data de 22 septembrie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!