Publicat la: 13.02.2018. 19:28 / 1.096 views

ANDREI MUSCALU, ADUS AZI ÎN FAŢA INSTANŢEI. PROCURORII CER ARESTAREA TÎNĂRULUI CRIMINAL

Tânărul de 23 de ani care şi-a ucis duminică seară unchiul a fost adus, azi, în faţa instanţei. Procurorii au prezentat judecătorului rezultatele anchetei şi cer arestarea preventivă a lui Andrei Muscalu.

criminal 2Andrei Muscalu, tânărul care şi-a ucis duminică unchiul, a fost prezentat, azi, în faţa instanţei, la Tribunalul Buzău. Procurorii au prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi rezultatele preliminare ale anchetei, cerând arestarea preventivă a tânărului.

Ieri, barbatul a ajuns în faţa Parchetului de pe lîngă Tribunalul Buzău, fiind adus direct de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, unde este supus unei expertize ce va stabili dacă avea sau nu discernământ în momentul comiterii crimei. Duminică noapte, tânărului i-au fost prelevate probe de sânge, iar testele au indicat că nu consumase alcool. O parte din probe au fost trimise la Bucureşti,  pentru a se afla dacă în ziua crimei Andrei Muscalu consumase sau nu droguri.

Duminică seară, Andrei Muscalu, un tânăr cunoscut drept consumator de etnobotanice, şi-a înjunghiat  unchiul şi mătuşa, după care a fugit de la locul faptei. În cele din urmă,  a fost prins şi reţinut în Parcul Crâng. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!