Publicat la: 05.03.2021. 19:46 / 678 views

AN DE AUSTERITATE. ECONOMII LA PRIMĂRIE

Anul 2021 va fi un an de austeritate pentru administrația Municipiului, după cum afirmă edilii Buzăului. Mai mult chiar, amendamentele buzoiene propuse la întocmirea bugetului național , au fost respinse în totalitate și, odată cu ele a dispărut și posibilitatea de a primi finanțare pentru unele investiții importante pentru oraș.

pod metalurgica cf pasaj gara 2

Unele dintre proiectele buzoiene aflate în derulare, pentru care au fost depuse amendamente, sunt cu impact național, dar au fost respinse.

Responsabilii din Primărie caută cele mai eficiente soluții pentru reducerea costurilor, atât în interiorul instituției, cât și în societățile la care este acționar unic.

Două dintre amendamentele buzoiene respinse la aprobarea bugetului național se refereau la reabilitarea podului peste calea ferată de la Metalurgica și la pasajul pietonal subteran de la Gară, ambele cu structura de rezistanță compromisă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!