Amplă acțiune de căutare a unei octogenare. Femeia, dispărută de acasă acum o săptămână, este de negăsit

Amplă acțiune de căutare a unei octogenare. Femeia, dispărută de acasă acum o săptămână, este de negăsit

Zeci de salvatori din toate structurile Ministerului de Interne se află pe urmele unei octogenare din comuna Zărnești, care a plecat de acasă în urmă cu o săptămână. Căutările se fac atât la sol, cât și din aer, cu drone și char un elicopter.

Aurica Popescu, fostă învățătoare la Zărnești, este de negăsit. Cea care a alertat autoritățile a fost nepoata femeii, stabilită în Italia, și care nu a mai reușit să ia legătura cu bunica ei la telefon. Ultima dată, bătrâna a fost văzută joi, 27 iunie. 

Femeia de 82 de ani a fost zărită pe un drum agricol de la marginea localității Cuculeasa, în ziua dispariției, adică acum fix o săptămână. De altfel, salvatorii au restrâns căutările în acest sat, după ce au reușit să să refacă traseul bătrânei cu ajutorul unor camere de supraveghere. Conform imaginilor din ziua dispariției, octogenara ajunsese la peste 10 kilometri distanță de casă. Era îmbrăcată cu o bluză roșie și avea o sacoșă în mână.

Căutările se fac atât la sol, inclusiv cu ajutorul unui câine de urmă, cât și din aer, cu drone și un elicopter. Toate hățișurile și gospodăriile părăsite sunt luate la periat. 

Nepoata femeii a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare, în speranța că cineva îi poate oferi informații despre bunica ei. Polițiștii fac un apel către toți cei care pot oferi informații despre persoana dispărută, să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și