Amical cu FCSB. Sâmbătă, la baza din Berceni

Amical cu FCSB. Sâmbătă, la baza din Berceni

Chiar înainte de play-off, Gloria derulează un cantonament la Curtea de Argeș, stagiu de pregătire înlesnit și de pauza generată de acțiunile echipelor naționale.

Andrei Prepeliță are 23 de jucători la dispoziție, pentru câteva zile în care conducerea tehnică pune accent pe pregătirea fizică și tactică a partidelor următoare. În această perioadă, Gloria nu se bazează pe Mihnea Rădulescu, Robert Sălceanu și Sergiu Pârvulescu, tineri convocați la loturile Under ale României. Absența celor trei reprezintă un inconvenient pentru Prepeliță, mai ales din cauza regulii under.

Cantonamentul din această săptămână se va finaliza cu un amical în compania celor de la FCSB, meci programat sâmbătă, la orele prânzului. Întâlnirea se va juca în baza din Berceni a formației bucureștene. Gloria va reveni apoi la Buzău iar plecarea căre Hunedoara va fi marți.

În sezonul regular, în etapa a 17-a din Liga 2, Gloria Buzău a învins Corvinul Hunedoara, pe teren propriu, scor 2-1. Întâlnirea a avut loc în această lună, la 1 martie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și