Publicat la: 02.04.2020. 18:13 / 334 views

AMENZI MAI MARI, FILTRELE INTENSIFICATE. SUTE DE SANCŢIUNI, IERI, LA BUZĂU

Şi ieri, sute de buzoieni au fost amendaţi pentru că nu au respectat prevederile ordonanţelor militare privind circulaţia persoanelor. Începând de astăzi, amenzile sunt şi mai drastice.

filtre politie filtre amnezi

Forţele de ordine au intensificat controalele în trafic. Începând de azi, amenzile pentru persoanele fizice care nu respectă ordonanţele militare au următoarele valori: minim 2.000 lei şi maxim 20.000 lei. Orice deplasare pe jos sau cu autovehiculul trebuie să aibă un motiv întemeiat.

De asemenea, sancţiunea minimă pentru persoanele juridice care nu respectă ordonanţele militare a crescut de la 1.000 de lei la 10.000 de lei, iar maximul rămâne stabilit la 70.000 de lei.

Poate şi pe fondul majorării amenzilor, la filtrele rutiere de astăzi, majoritatea şoferilor şi pietonilor opriţi au prezentat documente în regulă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!