Publicat la: 15.11.2019. 18:51 / 667 views

ALTĂ SURSĂ, ACCELAŞI PREŢ LA ÎNCĂLZIRE. GIGACALORIA RĂMÂNE LA APROAPE 300 DE LEI

Chiar dacă sursa de încălzire centralizată s-a schimbat, preţul gigacaloriei pentru cetăţenii din municipiul Buzău rămâne neschimbat în acest sezon rece. Astăzi, aleşii locali au aprobat tariful propus de RAM, după preluarea producţiei agentului termic. Gigacaloria rămâne la aproape 300 de lei.

calorifer-contorNoul sistem, de alimentare cu agent termic nu aduce ieftinirea serviciului prestat de Regia de termoficare. Astăzi, în şedinţa Consiliului Local Municipal, a fost aprobat preţul pentru acest sezon rece. Costul unei gigacalorii pentru populaţie rămâne nemodificat, 297,5 lei, doar pentru că Guvernul a mai alocat şi anul acesta suma necesară subvenţionării agentului termic.

Regia de termoficare a oraşului a avut anul acesta cel mai mare număr de debranşări din istorie: peste 4.500. În aceste condiţii, la sistem au mai rămas aproape 8.000 de familii din municipiu.

De la anul, nu se va mai acorda subvenţie pentru agentul termic, astfel că preţul de producţie va fi plătit integral. (Mihai Bunăziua)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!