Alegeri la USR Buzău. Silviu Iordache, ales președinte al organizației județene

Alegeri la USR Buzău. Silviu Iordache, ales președinte al organizației județene

Silviu Iordache, fostul prefect de Buzău, va conduce destinele filialei județene a USR Buzău pentru următorii ani. Mandatul la șefia partidului a fost validat în urma alegerilor interne care au avut loc la finalul anului trecut. Iordache va face echipă la conducerea organzației cu Florin Drăgulin și Constantin Anton. Prezent la Buzău, Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USR, a anunțat că în noua formulă de conducere, USR Buzău va deveni o forță în județ la următoarele alegeri. 

La finalul anului trecut, la Organizația Județeană a USR au avut loc alegeri, în urma cărora s-a ales structura de conducere a partidului. Astfel, Silviu Iordache a fost reconfirmat în funcția de președinte al organizației, alături de vicepreședinții Florin  Drăgulin și Constantin Anton. Astăzi, la sediul filialei,  a avut loc o conferință de presă, în care a fost prezentată noua structură de conducere a USR Buzău.

De asemenea, filiala municipală Buzău a USR va fi condusă de Florin Drăgulin. Acesta a anunțat câteva obiective ale filialei, una dintre acestea fiind stoparea, cu orice mijloace, a risipei banului public.

La conferința de presă de astăzi a fost prezent și deputatul Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USR, cel care spune că partidul va deveni o forță în județ.

În același context, deputatul Ionuț Moșteanu a declarat că noua conducere a filialei a demarat demersurile pentru retragerea sprijinului politic pentru doi consilieri municipali aleși pe listele partidului, Irinel Cârstea și Marius Suditu. De altfel, duminică, într-o postare pe Facebook, Irinel Cârstea și-a anunțat demisia din USR, însă nu și din cea de consilier local municipal. Totodată, USR a solicitat la Prefectură și încetarea mandatului primarului din Lopătari, Claudiu Constantin, cel care, la 1 noiembrie 2022, anunța că se alătură „cu sufletul” echipei PNL dar că nu își dă demisia din USR.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și