Publicat la: 06.06.2018. 19:05 / 688 views

AGRESORUL DE LA MĂRĂCINENI, ÎN LIBERTATE. NU S-A FORMULAT NICIO PLÂNGERE ÎMPOTRIVA LUI

Imagini cumplite cu o bătaie cruntă au fost date publicităţii ieri. Era vorba despre un tânăr din Mărăcineni care a snopit în bătaie un om fără apărare, cu afecţiuni psihice, după care a plecat şi l-a lăsat inconştient. Totul, pentru a impresiona o tânără şi pentru a o deternima să nu se despartă de el. Tânărul agresor a fost identificat, audiat, iar acum este cercetat în stare de libertate. Asta pentru că, spun poliţiştii, nimeni nu a făcut plângere împotriva sa.

batausPresa locală dar şi presa centrală au difuzat ieri imagini de o cruzime fără margini, în care un tânăr botjocoreşte un alt tânăr cu afecţiuni psihice. Filmuleţul a fost trimis chiar de către agresor unei fete pentru a o intimida şi a o determina să nu se despartă de el. Poliţiştii susţin că s-au autosesizat după apariţia imaginilor în presă, însă, în realitate, o sesizare a fost făcută încă de săptămâna trecută de familia fetei ameninţate. Aşa se face că agresorul a fost identificat în persoana unui tânăr de 19 ani din Mărăcineni şi dus la audieri la postul de poliţie de la Mărăcineni.

Extrem de grav, însă, este faptul că poliţiştii, deşi au fost sesizaţi încă de joia trecută de aceste fapte, nu au luat măsuri până ieri când imaginile au fost făcute publice. Nici în urma audierilor de ieri, însă, mare lucru nu s-a întâmplat. Pentru ca nici bărbatul bătut şi nici familia fetei nu au formulat plângeri penale, agresorul este cercetat în stare de libertate.

În acest caz există numeroase semne de întrebare. Surse din cadrul Primăriei Bisoca, localitatea de domiciliu a bărbatului agresat, susţin că acestuia i s-ar fi plătit o sumă de bani de către agresor pentru a nu depune plângere, iar în urma acestei înţelegeri părţile au fost declarate împăcate de către poliţişti. Mai mult decât atât, interesant de aflat este cum s-a făcut audierea celui bătut, în cazul în care acesta are probleme vizibile de exprimare şi de comportament.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!