Publicat la: 02.05.2018. 18:25 / 937 views

AGLOMERAŢIE LA UPU. ALCOOLUL ŞI CĂPUŞELE AU CREAT PROBLEME

Minivacanţa de 1 mai a fost una extrem de aglomerată pentru personalul de la Unitatea de Primiri Urgenţe. Pe lângă cazurile obişnuite de consum de alcool şi consum exagerat de mâncare, medicii şi asistentele au fost nevoiţi să răspundă şi de cazurile de rujeolă şi de pacienţii muşcaţi de căpuşe.

upu 2Pentru personalul medical de la UPU minivacanţa de 1 mai nu a fost una liniştită. A crescut simţitor numărul prezentărilor, iar unii pacienţi au avut de aşteptat şi câteva ore până au fost văzuţi de un doctor. Ca particularitate, medicii au fost asaltaţi în aceste zile de cazuri de rujeolă, dar şi de pacienţi care au fost muşcaţi de căpuşe.

De asemenea, ca şi în anii trecuţi, la UPU s-au prezentat şi buzoienii care au consumat în exces băuturi alcoolice, ori cei care au fost victime ale unor agresiuni.

Şi la Ambulanţă a fost agitaţie în această perioadă. Numărul solicitărilor a crescut, iar echipajele de pe  autospeciale au făcut eforturi pentru a răspunde nevoior medicale ale oamenilor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!