Aglomeraţie la Taxe şi Impozite. La coadă, pentru reducerea de 10%

Aglomeraţie la Taxe şi Impozite. La coadă, pentru reducerea de 10%

Ultima decadă a lunii martie, perioadă în care cetățenii încă mai beneficiază de reducerea de 10 procente la plata impozitelor, a generat aglomerație la ghișeele din noua clădire a municipalității. Cetățenii respectă, totuși, procedura, însă sunt deranjați de cele câteva minute în plus pe care le pierd la cozi.

Reprezentanții Direcției Economice cunosc situația, una cu care se confruntă an de an, și fac apel la cetățeni de a folosi și metodele alternative de plată. Cei care vor să-și plătească impozitele în această perioadă au posibilitatea de a folosi internetul, dar și ghișeele Poștei Române, sau automatele de plată care funcționează în mai multe centre comerciale din oraș

Acest “vârf de sarcină”, cum îl numesc reprezentanții municipalității, apare numai în această perioadă a anului, pentru că cetățenii beneficiază de reducerea la plata impozitelor. În rest, activitatea la ghișee se derulează în mod normal, fără aglomerație.

Cel mai ușor, dările către Primărie pot fi plătite pe portalul Ghiseul.ro, sau pe cel al primăriei. Contribuabilul trebuie să-și facă, în prealabil, un cont, urmând apoi să se logheze, cu user și parolă. De asemenea, plata se poate face prin internet banking și chiar la ATM-ul din holul Palatului Comunal.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și