Publicat la: 15.04.2020. 18:29 / 1.675 views

AGLOMERAŢIE LA PIAŢA CENTRALĂ. CUMPĂRĂTORI MULŢI, ÎNAINTE DE PAŞTI

Buzoienii au luat cu asalt piaţa, în ciuda faptului că starea de urgenţă s-a prelungit. Oamenii şi-au învins temerile şi în ciuda recomandărilor au mers în Piaţa Mare, pentru a-şi face cumpărăturile înainte de Paşti.

vanzator piata piata de paste

Forfotă mare, la Piaţa Centrală, în ciuda faptului că starea de urgenţă s-a prelungit, cu încă o lună. Buzoienii şi-au învins temerile, au trecut peste recomandări şi au mers în piaţă pentru a se aproviziona cu verdeţuri şi alte ingrediente proaspete, pentru masa de Paşti. Comercianţii spun că le este şi lor frică să nu fie infectaţi, dar nu au ce face, trebuie să vină să-şi vândă produsele.

Din fericire pentru producători, încasările în zilele acestea sunt mai mari ca de obicei.

Buzoienii care au mers în piaţă au declarat că şi-au luat toate măsurile de protecţie. Într-adevăr, măştile şi mănuşile erau purtate de majoritatea clienţilor.

Zona Pieţei Centrale este supravegheată în permanenţă de mai multe echipaje ale poliţiei. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!