Publicat la: 27.12.2018. 18:02 / 3.248 views

AGITAŢIE DE CRĂCIUN LA MATERNITATE. S-AU NĂSCUT 10 BEBELUŞI

Dacă la UPU a fost linişte în perioada Crăciunului, nu acelaşi lucru se poate spune că s-a întâmplat la Maternitatea Buzău. În total, 10 bebeluşi au venit pe lume în prima şi a doua zi de Crăciun. Primul născut a fost un băieţel perfect sănătos.

maternitate 4Plânsetele a 10 bebeluşi au răsunat la Maternitatea Buzău în prima şi a doua zi de Crăciun. În prima zi au venit pe lume 7 bebeluşi, primul năcut fiind un băieţel perfect sănătos.

În cea de-a doua zi s-au năcut trei bebeluşi sănătoşi, fiind vorba despre doi băieţi şi o fetiţă. Pentru cei mai mulţi dintre cei născuţi în aceste zile părinţii au hotărât să poarte numele de Cristian sau Cristiana.

Traditia spune ca bebeluşii născuţi în prima şi a doua zi de Crăciun pornesc la drum în viaţă sub egida norocului şi a bunăstării. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!