Publicat la: 19.01.2021. 19:39 / 727 views

ADIO, DAR RĂMÂN CU TINE! ILIE STAN ȘI JUCĂTORII AU PLECAT ÎN CANTONAMENT

Gloria Buzău a revenit, se pare, asupra deciziei de a se retrage din Liga a II-A. În această seară, tot lotul secției de fotbal a plecat în cantonament la Monteoru. Vestea că factorii de decizie din Primărie s-au răzgândit a fost vehiculată încă de dimineață, fiind preluată și în presa centrală.

gloria fotbal autocar cantonament 1  gloria fotbal autocar cantonament 2

Cu toate acestea conducerea clubului s-a ferit să facă declarații, cu privire la răzgândirea edilului-șef  Constantin Toma. Chiar președintele grupării a infirmat, azi, zvonurile conform cărora jucătorii ar fi fost rechemați iar contractele acestora n-ar mai fi fost reziliate.

De altfel, cum jucătorii au contracte de muncă semnate cu SCM Gloria Buzău, nu cu secția de fotbal a clubului, o reziliere unilaterală ar fi aproape imposibilă.

În urmă cu o oră, autocarul Gloriei a plecat, din fața stadionului, către Monteoru. Pentru mâine, sunt programate două ședințe de antrenament. Ilie Stan nu a dorit să dea declarații cu privire la ceea ce s-a întâmplat în ultimele 24 de ore, afișând însă o atitudine rezervată, în ceea ce privește viitorul secției de fotbal.

Tot azi, de la Gloria a plecat Dragoș Huiban. Mijlocașul va evolua la CSA Steaua, club care activează în liga a III-a, în aceeași serie cu Metalul Buzău. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!