ACŢIUNE DE AMPLOARE A POLIŢIEI LOCALE. AU DISPĂRUT CHIVUŢELE ŞI VÂNZĂTORII DE BUREŢI DIN PIAŢĂ

ACŢIUNE DE AMPLOARE A POLIŢIEI LOCALE. AU DISPĂRUT CHIVUŢELE ŞI VÂNZĂTORII DE BUREŢI DIN PIAŢĂ

Buzoienii care au tranzitat astăzi Piaţa Centrală au constatat uimiţi că pe culoarele laterale se circulă mult mai uşor. Asta se datorează unei acţiuni de amploare a poliţiştilor locali de la Serviciul Ordine Publică care au îndepărtat atât cunoscutele chivuţe care vindeau lapte, brânză şi ouă, dar şi vânzătorii ambulanţi de şosete, bureţi şi alte mărunţişuri. Poliţiştii locali dau asigurări că această situaţie va deveni una permanentă în Piaţa Centrală.

piata 2Buzoienii aflaţi astăzi în Piaţa Centrală au putut constata că au mai mult loc atât pentru cumpărături, cât şi pentru a se deplasa.

Culoarele de pe margine, destinate exclusiv pietonilor, erau libere,  şi niciun vânzător ambulant de şosete, bureţi, lapte, ouă sau brânză nu mai era prezent. Asta după ce în ultimii ani toată lumea a susţinut că acest fenomen nu poate fi stopat în Piaţa Centrală.

Cei care s-au ocupat de curăţirea pieţei au fost poliţiştii locali de la Serviciul Ordine Publică. În doar câteva zile aceştia au îndepărtat toţi vânzătorii care ocupau ilegal şi abuziv domeniul public.

Poliţiştii locali dau asigurări că această situaţie va fi menţinută permanent în Piaţa Centrală. De asemenea, următoarele obiective pe care le au în vizor sunt comerţul pe domeniul public de pe strada Transilvaniei şi maşinile şcoase la mezat pe domeniul puublic din municipiul Buzău. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:

Un comentariu la: “ACŢIUNE DE AMPLOARE A POLIŢIEI LOCALE. AU DISPĂRUT CHIVUŢELE ŞI VÂNZĂTORII DE BUREŢI DIN PIAŢĂ

  1. „Actiune de amploare” – buna gluma asta! Pai din acest motiv exista localii si sunt platiti cu aproape 3.000 lei/luna? Ca sa ne scape de babele care vindeau lapte si oua? Pai in cazul asta eu zic sa ii desfiintam, ca nu avem nevoie de asa ceva!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și