Publicat la: 23.04.2020. 18:52 / 198 views

ACŢIUNE CU FORŢE SPORITE, ÎN ÎNTREG JUDEŢUL. PESTE 200 DE POLIŢIŞTI AU FOST MOBILIZAŢI

Încă o acţiune cu forţe sporite  afost organizată astăzi de Poliţia buzoiană, în colaborare cu IPGR. Ofiţeri de la toate structurile IPJ au desfăşurat activităţi specifice, în mai multe puncte de interes din judeţul Buzău.

razie simileasca (2) razie simileasca

Raziile de astăzi au început la ora prânzului şi s-au desfăşurat pe tot parcursul zilei. În municipiul Buzău, ca de obicei, activităţile au fost concentrate în cartierul Simileasca.

La ora la care poliţiştii au ajuns în zonă, nu au fost constatate abateri grave.

Peste 200 de poliţişti buzoieni, cu sprijinul unor ofiţeri din IGPR, au fost mobilizaţi în cadrul acţiunilor desfăşurate în întreg judeţul, verificările fiind efectuate de către toate structurile IPJ. Rezultatele activităţilor de azi vor fi date publicităţii mâine. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!