Publicat la: 16.11.2017. 19:21 / 880 views

ACORDĂ PRIORITATE PIETONILOR! ACŢIUNE PREVENTIVĂ ÎN MUNICIPIUL BUZĂU

Principala cauză a accidentelor rutiere produse anul acesta în oraşul Buzău a fost neacordarea de prioritate pentru pietoni. Bilanţul: un mort, 5 răniţi grav şi 25 de victime rănite uşor. A fost şi motivul pentru care, astăzi, timp de mai multe ore, toţi agenţii de circulaţie au organizat acţiuni în trafic. Poliţiştii au filmat cu aparatele din dotare mai multe abateri ale şoferilor neatenţi la cetăţenii care au traversat pe „zebră.”  

rutier 1Echipajele Poliţiei Rutiere au acţionat în mai multe zone ale municipiului Buzău, cu scopul principal de a depista conducători auto care nu acordă prioritate pentru pietonii care traversează regulamentar.

Poliţiştii nu au ieşit la razii doar pentru a-i amenda pe şoferii indisciplinaţi, ci şi pentru a le recomanda conducătorilor auto să fie prudenţi în zona trecerilor pentru pietoni.

În urma acţiunilor de astăzi, au fost reţinute 12 permise auto. De la începutul anului, peste 800 de şoferi au rămas fără carnet, după ce au fost surprinşi că nu au acordat prioritate pentru pietoni, pe străzile din municipiul Buzău. Pe de altă parte, peste 3.500 de sancţiuni au fost aplicate pentru cetăţenii care nu au traversat regulamentar. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!