Publicat la: 17.12.2018. 19:30 / 974 views

ACCIDENTE RUTIERE GRAVE, ÎN WEEKEND. UN MORT ŞI PATRU RĂNIŢI, PE ŞOSELELE BUZOIENE

Încă un weekend însângerat, pe şoselele buzoiene. Patru victime ale unui accident petrecut aseară, la Spătaru, au ajuns la spital, iar un buzoian de 65 de ani şi-a pierdut viaţa, în urma unui eveniment rutier petrecut pe DN2B, la ieşirea din municipiu.

acc galbinasi 1Accident rutier grav, la ieşire din Buzău, pe DN2B, către Gălbinaşi. Şoferul unui SUV de fabricaţie germană care se deplasa dinspre Brăila către Buzău a pierdut controlul volanului, din cauza drumului alunecos, intrând in coliziune cu o Dacia care se deplasa din sens opus. 

În urma impactului, şoferul Daciei a rămas încarcerat, timp de cîteva zeci de minute, pînă la intervenţia pompierilor. Bărbatul a fost resuscitat zeci de minute în ambulanţă, însă, din nefericire, medicii nu i-au putut salva viaţa.  Din cauza accidentului rutier, traficul pe DN2B s-a desfăşurat cu dificultate, timp de aproape o oră.

Aseară, pe DN2E85, pe raza localităţii Spătaru, un buzoian de 23 de ani ce conducea auto BMW din direcţia Urziceni către Buzău a pierdut controlul autoturismului, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabil umed, şi a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu Ford Focus condus din direcţia opusă de un bucureştean de 52 ani.

În urma coliziunii, patru victime au ajuns la spital.

Poliţiştii recomandă adaptarea vitezei la condiţiile de de trafic, mai ales pe drumurile cu polei sau acoperite de zăpadă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!