Publicat la: 24.04.2018. 18:30 / 1.500 views

ACCIDENT TERIFIANT, LA COSTEŞTI. UN PREOT ŞI FIUL SĂU, RĂNIŢI ÎN EVENIMENTUL RUTIER

Accident grav, ieri, după orele prânzului, pe DN2 E85, pe raza comunei Costeşti. Evenimentul s-a produs din vina şoferului unui autoturism care nu a păstrat distanţa regulamentară şi a lovit, din spate, o autoutilitară ce efectua un viraj. Două persoane, dintre care un copil de doi ani, au ajuns la spital.

accident siteEvenimentul rutier s-a produs în jurul orei 13, pe DN2, în localitatea Costeşti. Martorii spun că vinovat de producerea accidentului este şoferul unui autoturism înmatriculat în Vrancea. Din neatenţie, în timp ce se îndrepta dinspre Buzău către Bucureşti, nu a observat o dubiţă care oprise pentru a vira la stânga, spre Budişteni. Autoturismul a intrat în coliziune cu dubiţa iar din impact a fost proiectat în şanţ. În automobilul Fiat se aflau un preot în vîrstă de 39 de ani, fiul său, în vîrstă de doi ani, şi un alt pasager. Primii care au reacţionat au fost sătenii. Au scos copilul din maşină şi l-au transportat în sediul primăriei, pentru a i se acorda primul ajutor.

Martorii spun că în intersecţia respectivă se produc accidente rutiere săptămânal, fie din cauza vitezei excesive cu care se circulă pe acel tronson, fie din cauza neatenţiei şoferilor.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea preotului care a fost preluat şi transportat la spital. De la locul accidentului a fost preluat şi fiul acestuia, copilul în vîrstă de doi ani. Victimele sunt în stare stabilă, viaţa lor nefiind pusă în pericol. Traficul în zona accidentului s-a desfăşurat pe un singur sens, alternativ,  timp de o oră, cât au durat cercetările la faţa locului. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!