Publicat la: 01.08.2017. 18:10 / 686 views

ACCIDENT RUTIER GRAV, LA LIPIA. DOI RĂNIŢI SPITALIZAŢI, ÎN URMA EVENIMENTULUI RUTIER

acc 1Un accident rutier grav a avut loc ieri, pe DN 1B, în apropierea localităţii Lipia. Evenimentul s-a produs la scurt timp după ce o autoutilitară a fost nevoită să oprească pe carosabil, din cauza unei probleme tehnice. La câteva secunde, un Tir înmatriculat în Ucraina a oprit în spatele autoutilitarei, pentru ca nu avea loc să efectueze manevra de depăşire. Din nefericire, un al doilea autocamion din coloană nu a mai putut efectua manevra de oprire, lovind din spate un autoturism Mercedes care circula între cei doi mastodonţi. Din impact, cel de-al doilea Tir a ieşit, parţial, în afara carosabilului.

În urma impactului, ambii ocupanţi ai autoturismului Mercedes au fost transportaţi la spital, pentru a primi îngrijiri medicale. Șoferul maşinii de fabricaţie germană a suferit leziuni la nivelul feţei în timp ce pasagerul din dreapta a fost rănit la membrele inferioare.

Din cauza accidentului, circulaţia s-a desfăşurat alternativ, pe un singur sens, zeci de minute. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!