Publicat la: 29.05.2020. 17:14 / 863 views

ACCIDENT PE “ȘOSEAUA MORȚII”. TREI VICTIME AU AJUNS LA SPITAL

Trei persoane au ajuns azi la spital, în urma unui accident rutier petrecut pe DN2 E85, pe raza localității Căldărușanca. Din primele cercetări, de vină este un septuagenar care nu a acordat prioritate, atunci când a încercat să pătrunda pe DN2, de pe un drum judeţean.

accident 2 accident 1

În timp ce se deplasa pe DJ 102H, din direcția Glodeanu Sărat către DN2 E85, ajuns la intersecția cu drumul european, un șofer de 74 de ani, din Glodeanu Sărat, nu ar fi respectat semnificația indicatorului „Oprire”, împrejurare în care a intrat în coliziune cu autoturismul care circula pe drumul prioritar și la volanul căruia se afla un bucureștean de 47 de ani.

În urma coliziunii, autoturismul bucureșteanului a fost proiectat pe contrasens într-un alt autoturism, condus de un buzoian de 45 de ani, după care s-a lovit de un stâlp marginal.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului bucureștean și a celor două pasagere din autoturismul său, în vârstă de 41, respectiv 49 de ani, ambele din București.

Intervenția pompierilor, o brigadă sosită de urgență de la Urziceni, a fost una cât se poate de dificilă. Aceștia au trebuit să degajeze un stâlp marginal în care intrase una dintre mașinile implicate în accident, pentru a descarcera persoanele prinse între fiare.

În zonă, timp de câteva zeci de minute, până când a fost eliberat carosabilul, traficul în zonă s-a desfășurat alternativ. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!