Publicat la: 23.04.2019. 18:45 / 1.213 views

ACCIDENT MORTAL, PE DN2 E85. DOI BĂTRÂNI AU DECEDAT, DIN CAUZA UNEI MANEVRE GREŞITE

Experienţa de viaţă nu i-a fost cu nimic de folos unui şofer de 79 de ani, decedat, azi, într-un accident rutier. Bărbatul a încercat să întoarcă, pe DN2 E85, aproape de Potârnicheşti, fără să se asigure, moment în care autoturismul pe care îl conducea a fost lovit din spate de o Skoda. În urma impactului, atât şoferul cât şi pasagera din dreapta, o septuagenară, au decedat.

acc potarnichesti 1Accident rutier soldat cu doi decedaţi, azi, pe DN2E85, la Potârnicheşti. O Skoda care rula regulamentar, pe direcţia Buzău – Rm. Sărat a intrat în plin într-un Logan al cărui şofer a încercat să întoarcă în dreptul unui service auto, fără să se asigure corespunzător.  La volan se afla un bărbat de 79 de ani care a decedat pe loc, în urma impactului. Sosite la faţa locului, echipajele de pe ambulanţe au resuscitat-o zeci de minute pe pasagera din Logan, o femeie de 77 de ani. Din păcate, septuagenara a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Conform martorilor, impactul între cele două autovehicule a fost atât de puternic, încât şoferul Loganului nu a avut nicio şansă. Acesta a decedat pe loc.

Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost restricţionat, mai multe zeci de minute, pe un singur sens de mers. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!