Publicat la: 21.05.2020. 18:06 / 517 views

ACCIDENT LA RÂMNICU SĂRAT. SUTE DE STICLE DE SUC, PE CAROSABIL, LA INTRARE ÎN MUNICIPIU

Sute de sticle de suc s-au împrăștiat pe carosabil, la intrarea în Râmnicu Sărat, după un accident rutier în care a fost implicată o autoutilitară de transport. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

acc 1 acc 2

Accidentul rutier s-a produs azi dimineață, la intrarea în municipiul Râmnicu-Sărat, dinspre Buzău.

În timp ce conducea o autoutilitară, pe DN2 E85, în localitatea Oreavu, din direcţia Buzău către Bacău, un şofer de 34 ani, din judeţul Bacău a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat.

Mare parte din marfa transportată  a căzut pe carosabil, blocând traficul. Sute de sticle de suc s-au împrăștiat pe șosea, astfel că a fost nevoie de utilaje speciale pentru a degaja calea de rulare. Operațiunea a durat câteva zeci de minute.

Din fericire, evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Polițiștii au demarat o anchetă în urma căreia vor stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!