Publicat la: 19.09.2019. 18:22 / 336 views

ACCIDENT LA PECO NORD. MACEDONEAN ACCIDENTAT DUPĂ O TRAVERSARE NEREGULAMENTARĂ

Un macedonean în vârstă de 61 de ani a fost accidentat astăzi în zona Peco Nord după ce a încercat să traverseze prin loc nepermis. Bărbatul a fost luat pe capotă de o maşină şi rănit în timp ce încerca să traverseze de la Vamă la benzinărie.

acc dedemanMacedoneanul de 61 de ani avea tirul parcat la Vama Buzău. La un moment dat, a încercat să traverseze către benzinărie dar a fost luat pe sus de o maşină.

Şoferul nu a avut timp să schiţeze niciun gest să evite impactul.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

Cetăţeanul macedonean a fost transportat la spital, iar medicii spun că deşi este rănit destul de grav, viaţa nu îi este pusă în pericol. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!