Publicat la: 22.05.2017. 18:25 / 2.308 views

ACCIDENT GRAV PE ŞOSEAUA DE CENTURA. MOTOCICLIST UCIS DE O MANEVRĂ IMPRUDENTĂ

Un accident grav, soldat cu moartea unui motociclist, s-a produs sâmbătă după-amiază, pe şoseaua de centură a municipiului Buzău, în zona magazinului Dedeman. Un tânăr de 36 de ani, din Bucureşti, şi-a pierdut viaţa, după ce a intrat cu motocicleta într-o maşină condusă de o constanţeancă de 67 de ani. Atenţie, urmează imagini şi informaţii ce vă pot afecta emoţional.

acc moto 1Impactul dintre motocicleta condusă de bucureştean şi autoturismul cu număr de Constanţa a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Femeia venea dinspre Focşani şi, la un moment dat, în zona benzinăriei, în mod inexplicabil, a întors maşina în mijlocul drumului, fără să se asigure. Motociclistul, care se deplasa cu viteză mare dinspre fabrica de bere, a observat prea târziu maşina şi nu a mai putut evita impactul. 

Medicii au încercat minute în şir să-l stabilizeze pe bărbat, însă manevrele de resuscitare au fost în zadar. 

Şoferiţa de 67 de ani, intrată în stare de şoc după accident, a fost transportată la spital. Ea tocmai se întorcea de la o pomană şi mai era împreună cu două pasagere în autoturism. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!