ACCIDENT GRAV PE DN1B. 6 PERSOANE AU AJUNS LA SPITAL

ACCIDENT GRAV PE DN1B. 6 PERSOANE AU AJUNS LA SPITAL

Accident grav, ieri, pe DN1B, în zona localităţii Dealul Viei. Şase oameni au ajuns la spital, după o coliziune între o dubă şi un autoturism Cielo. Şoferul vinovat tocmai îşi pierduse dreptul de a conduce cu câteva minute înainte de accident, la Ulmeni, pentru că a circulat cu o viteză de peste 100 de km pe oră, în localitate. Acelaşi şofer fusese suprins de radar săptămână trecută, circulând cu peste 200 de km/h pe DN2 E85.

acc dealul vieiO dubă şi un autoturism Cielo s-au ciocnit frontal, ieri, pe DN1B, în apropierea localităţii Dealul Viei. Un şofer de 20 de ani, la volanul unei autoutilitare, s-a aventurat într-o depăşire  neregulamentară şi a acroşat autoturismul care circula în acelaşi sens, dinspre Mizil către Buzău. În urma accidentului, şase persoane, dintre care doi copii, au ajuns la spital.

Cu doar cîteva minute înainte de producerea accidentului, şoferul vinovat fusese surprins de radar, în Ulmeni, în timp ce se deplasa cu 106 km pe oră, în localitate. Tânărul fusese prins şi la sfârşitul săptămînii trecute, pe DN2, circulând cu 218 km/h, la volanul unui bolid de fabricaţie germană. Asta în contextul în care obţinuse permisul de conducere abia la începutul anului 2017.

Dintre cele şase persoane care au ajuns la spital, patru au rămas internate, pe secţiile chirurgie şi ortopedie, fiind în afara oricărui pericol. Cei doi copii au primit îngrijiri medicale dar nu au avut nevoie de spitalizare. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și