Publicat la: 29.06.2016. 17:31 / 3.341 views

ACCIDENT GRAV LA POTÂRNICHEŞTI. A INTRAT CU LOGANUL SUB O AUTOUTILITARĂ

Un grav accident rutier s-a petrecut astăzi la prânz la intrarea în localitatea Potârnicheşti. Un şofer care se pare că a adormit la volan a ajuns în stare gravă la spital după ce a intrat cu maşina sub o autoutilitară. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

acc 2Accidentul s-a petrecut pe DN 2 Euro 85 la intrarea în localitatea Potârnicheşti. Şoferul unui Logan care venea dinspre Buzău către Râmnicu Sărat a intrat în plin într-o autoutilitară care circula în acelaşi sens de mers.

Şoferul autoutilitarei a simţit o izbitură puternică şi abia după ce a coborât din maşină a văzut ce s-a întâmplat. A sărit imediat să îi acorde şoferului vinovat primul ajutor.

În urma impactului, şoferul Loganului a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Buzău în stare gravă. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul, mai ales că la faţa locului nu au fost găsite urme de frânare.

Şoferul vinovat este în atenţia medicilor care vor stabili dacă este cazul să îl transporte la un spital din Capitală.

Acesta mergea către Focşani şi conducea o maşină de serviciu de la Electrica Focşani. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!