Publicat la: 23.08.2019. 18:57 / 491 views

ACCIDENT CU CINCI RĂNIŢI, ÎN ROND, LA AUTOROLLA TRAFIC RESTRICŢIONAT, COLOANE MARI DE MAŞINI

Cinci persoane, printre care şi un bebeluş, au fost transportate la spital, în urma unui accident produs astăzi, în rondul de la Autorolla. Două autoturisme au fost implicate în eveniment. Aproape două ore de la producerea accidentului, pe DN 2 E 85, s-a circulat cu greutate, formându-se coloane kilometrice de autovehicule.

acc autorolaAccidentul s-a produs pe fondul neatenţiei unui şofer din Iaşi. Tânărul nu a văzut că maşina din faţă era oprită înaintea rondului, pentru a acorda prioritate. Sosit la locul accidentului, tatăl şoferului al cărui jeep a fost lovit din spate ne-a povestit cum s-a întâmplat totul.

Conducătorii auto au scăpat teferi. În cauză s-a întocmit dosar penal.

După producerea accidentului, timp de aproape două ore, traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate. S-a circulat alternativ, formându-se coloane kilometrice de maşini.

Familia care se afla în autoturismul izbit din spate avea programat pentru mâine botezul copilului implicat în accident. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!