Accident cu 7 răniți, pe B-dul Unirii. Un autobuz plin cu pasageri s-a ciocnit cu un autoturism

Accident cu 7 răniți, pe B-dul Unirii. Un autobuz plin cu pasageri s-a ciocnit cu un autoturism

Un grav accident rutier a avut loc, în această dimineață, pe B-dul Unirii din Buzău. Şapte persoane, cu vârste între 17 şi 68 de ani, pasageri într-un autobuz al societății de transport Trans-Bus, au ajuns la spital, după ce mijlocul de transport s-a ciocnit cu un autoturism.

Evenimentul rutier a avut loc în zona Km 0, in jurul orei 9. De vină, spun polițiștii, este un șofer de 53 de ani, din Buzău, care, fără măcar să se asigure, a întors mașina pe linia continuă.

La fața locului au ajuns numeroase echipaje de Poliție, Ambulanță și ISU Buzău. 

Martorii spun că impactul dintre mașină și autobuzul care rula pe Linia 5 a fost unul violent. Autobuzul era aproape plin în momentul impactului, așa că mulți pasageri au căzut unii peste alții, învălmășeală în urma căreia câteva persoane s-au ales cu răni grave.

În urma accidentului rutier, nu mai puțin de 7 persoane au fost transportate la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău, în urma testării cu aclooltestul, niciunul dintre cei doi șoferi nu consumase alcool înainte să se urce la volan.

Timp de o oră, cât au durat cercetările la fața locului, traficul rutier a fost restricționat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și