Publicat la: 01.04.2019. 18:26 / 510 views

ACCIDENT CU 3 MAȘINI ÎNTR-O INTERSECȚIE CU PROBLEME. VINOVATĂ, O ȘOFERIȚĂ DE 28 DE ANI

A avut zile. Asta spun toți cei care au asistat la scenele dramatice de salvare a unui buzoian de 58 de ani, rămas încarcerat în mașină după ce a fost izbit violent de o șoferiță care a trecut prin intersecție ca prin brânză. În accidentul care a avut loc duminică dimineața la intersecția străzilor Colonel Buzoianu și Plevnei au fost implicate în total 3 mașini.

accident 3 masiniaccident 3 masini siteAccidentul s-a produs duminică dimineața la intersecția străzilor Colonel Buzoianu și Plevnei. De vină pentru producerea evenimentului rutier ar fi o conducătoare auto de 28 de ani, din Padina, care se deplasa cu un Hyundai Tucson pe strada Plevnei, dinspre Tudor Vladimirescu înspre strada Colonel I.Buzoianu.

Deși în apropierea intersecției adiministratorul drumului a montat limitatoare de viteză în asfalt, iar semnul STOP e vizibil pentru oricine, femeia a zburat peste bumper și s-a înfipt în Loganul unui buzoian de 58 de ani, care rula pe direcția Gară către bulevardul Unirii.

În urma impactului, Loganul a ricoşat într-un alt autoturism, o Skoda care circula din sens opus, pe strada Colonel Buzoianu. La volanul acesteia se afla tot un buzoian, de 58 de ani, care a scăpat teafăr.

Șoferul Loganului a fost scos de către pompieri din mașina răsturnată, la capătul unei misiuni de descarcerare contracronometru. El a fost dus la spital, unde a rămas internat.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului. Șoferița vinovată se va alege cu permisul suspendat. (Mirela Copariu)

error: Content is protected !!