A doua urgență. A fost convocată o nouă ședință extraordinară a CLM

A doua urgență. A fost convocată o nouă ședință extraordinară a CLM

CLM-ul a fost convocat în ședință extraordinară de primarul Constantin Toma. Pe ordinea de zi sunt postate 5 proiecte de hotărâre importante pentru oraș. Ședința va avea loc mâine 10 noiembrie, la ora 9.30

Primarul Constantin Toma i-a convocat din nou pe consilierii municipali într-o ședință extraordinară, la numai o săptămână după ce, pe 3 noiembrie o convocase pe prima.

Noua întâlnire a Consiliului Local Municipal a fost fixată tot într-o zi de vineri, pe 10 noiembrie, la ora 9.30.

Care ar putea fi urgențele care au provocat noua ședință se poate afla de pe pagina de internet a Primăriei, unde pot fi studiate cele cinci puncte de pe ordinea de zi.

Pe prima poziție se află proiectul Regulamentului privind utilizarea sistemului de închiriere a bicicletelor „VELOCITY BUZĂU” în vederea operării proiectului „Sistem de mobilitate urbană utilizând stații automate de închiriere a bicicletelor în Municipiul Buzău”.

Sistemul este format din 49 de stații de încărcare electrică, 452 de biciclete, 16 triciclete pentru persoane cu dizabilități și încă 16 triciclete pentru persoane vârstnice.

Sistemul va putea fi oricând suplimentat din momentul în care vor fi achiziționate noi stații de încărcare.

Cel de-al doilea proiect de hotărâre de pe ordinea de zi se referă la aprobarea organizării și funcționării ”Târgului de Crăciun 2023”, proiect care s-a aflat deja în dezbatere publică.

Consilierii vor mai trebui să aprobe și actualizările necesare pentru proiectul de construire a unui Parc municipal de panouri fotovoltaice dar și depunerea cererilor de finanțare și cofinanțare a proiectului.

Ultimul, dar nu și cel din urmă proiect care va fi pus în discuție mâine este cel referitor la cea de-a 5-a rectificare a bugetului pe acest an.

Ședința CLM va putea fi urmărită în direct pe siteul oficial al Primăriei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

Comunicat Compania de Apă

15.07.24 18:15 Ultima modificare 15.07.24 19:36

Având în vedere consumul foarte mare de apă în localitățile Jieni (UAT Beceni – Podul Muncii (parțial), Gura Dimienii, Dogari) și Arbănași (UAT Beceni –…