A cincea oară cu noroc ? Gloria are nevoie de trei puncte, duminică

A cincea oară cu noroc ? Gloria are nevoie de trei puncte, duminică

Gloria are mare nevoie de victorie, duminică, într-un meci aproape cât o finală. Adversară, Csikszereda, principala candidată la cel de-al doilea loc care garantează promovarea directă în Superligă. În cazul oricărui alt rezultat, cele patru puncte obținute în debutul play-off-ului s-ar devaloriza substanțial.

Pentru meciul de duminică, Andrei Prepeliță mizează și pe avantajul terenului propriu, deși, în ultima partidă disputată în Crâng, unii dintre spectatori au cerut demisia tehnicianului. Fostul internațional promite un joc ofensiv.

Antrenorul Gloriei spune că meciul de la Slobozia a adus o îmbunătățire în jocul elevilor săi, după egalul dezamăgitor, cu Șelimbăr. Din păcate, spune Andrei Prepeliță, s-au pierdut din nou două puncte, după un meci din care buzoienii puteau obține mult mai mult.

Gloria are probleme la nivel de lot, înainte de meciul de duminică. Șteau și Ferraresso sunt ultimii adăugați pe o listă lunga a accidentărilor.

Partida dintre Gloria și Csikszereda se va juca duminică, de la 13.30.  În cea mai recentă întâlnire, ciucanii s-au impus cu 2-0 chiar în Crâng.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și