Publicat la: 03.01.2019. 19:41 / 820 views

9 NOU-NĂSCUŢI ÎN PRIMA ZI A LUI 2019. DOUĂ FETIŢE ŞI ŞAPTE BĂIEŢI, NĂSCUŢI LA MATERNITATE

Două fetițe și șapte băieți au venit pe lume la Maternitatea Buzău, în prima zi a anului. Cu toții sunt perfect sănătoși. Primul nou-născut din 2019, o fetiță, a primit nota 10.

maternitate  bebelusi

Prima zi a Noului An a fost foarte solicitantă pentru personalul medical al Maternității Buzău. Nu mai puțin de nouă copii au fost născuți în ziua de 1 ianuarie. Primul copil născut la Buzău în 2019 a fost o fetiță, chiar la două ore după miezul nopții.

Începutul acestui an s-a dovedit a fi și unul dintre cele mai aglomerate din ultimii ani pentru personalul de la Maternitatea Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!