Publicat la: 13.04.2020. 18:36 / 350 views

528 DE BUZOIENI ÎN CARANTINĂ. A SCĂZUT NUMĂRUL CELOR IZOLAŢI LA DOMICILIU

Forţele de ordine buzoiene continuă să amendeze zilnic sute de persoane care încalcă prevederile ordonanţelor militare. Numai în ultimele 24 de ore, au fost aplicate peste 280 de amenzi în valoare de aproape 600 000 lei. Între timp, a scăzut simţitor numărul buzoienilor aflaţi în izolare la domiciliu.

hotel carantina 1528 de buzoieni se află în carantină, alte 650 de persoane fiind izolate la domiciliu, acestea sunt ultimele date furnizate de Instituţia Prefectului.

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Buzău au fost angrenaţi în activităţi specifice 254 poliţişti,138 jandarmi, 132 poliţişti locali şi 56 militari din cadrul MApN.

În contextul măsurilor impuse în ultima perioadă de starea de urgenţă decretată la nivel naţional, 138 de jandarmi,  din cadrul IJJ Buzău şi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti, au executat misiuni atât pentru asigurarea măsurilor de ordine în zona centrelor de carantină, cât  şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, prin participarea în sistem integrat la misiuni de patrulare şi acţiuni cu efective mărite, precum şi asigurarea cu operativitate a intervenţiilor specifice. În urma misiunilor, au  fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 27.000 lei pentru încălcarea prevederilor stabilite în Ordonanţele Militare, precum şi pentru încălcarea normelor de convieţuire socială reglementate de Legea 61/1991.

Totodată, structurile IPJ Buzău, împreună cu poliţiştii locali, au continuat activităţile de control la persoanele aflate în izolare la domiciliu, ocazie cu care au fost verificate 659 de persoane şi nu au fost constatate abateri. Au fost aplicate 283 de sancţiuni contravenţionale privind nerespectarea prevederilor Ordonanţelor Militare, în valoare totală de peste 580.000 de lei. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!