50 DE CAZURI NOI, LA BUZĂU. MĂSURI SUPLIMENTARE DE SIGURANȚĂ, LA SĂHĂTENI ȘI BERCA

50 DE CAZURI NOI, LA BUZĂU. MĂSURI SUPLIMENTARE DE SIGURANȚĂ, LA SĂHĂTENI ȘI BERCA

Creste din nou numarul cazurilor de covid 19, raportate zilnic. Fata de ieri, cand au fost confirmate 43 de imbolnaviri, azi Directia de Sanatate Publica raporteaza 50 de cazuri. Masuri speciale au fost impuse in localitatile Sahateni si Berca, acolo unde incidenta cumulata in ultimele 14 zile a depasit 1.5 cazuri la mia de locuitori.

judetean 3Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 50 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2. 18 pacienți au fost diagnosticați în laboratoare private de analize și 2 pacienți au fost diagnosticați în unități sanitare din alte județe.

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 15 ani și 94 de ani.

De la începutul pandemiei, până în prezent, numărul persoanelor confirmate ca fiind infectate cu coronavirus se apropie de 3500.

Măsuri speciale au fost instituite în două localități buzoiene. Este vorba despre Săhăteni și Berca, acolo unde incidența cumulată în ultimele 14 zile a depășit 1.5 cazuri la mia de locuitori. Măsurile vizează activitatea restaurantelor și a cafenelelor, pensiunilor și a altor unități de cazare din zonă. Acestea vor funcționa fără a depăși 30 % din capacitate. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și